LÖRDAG 19 AUGUSTI 2017

SLADE

Engelska Slade var ett av världens största band på 70-talet, men deras popularitet har hållit i sig. Slade är glamrockens okrönta kungar och det kommer att bli hits efter hits och mycket allsång nere på Eksjöhovgårdsområdet i augusti.

Ett av 1970-talets stora band från England. Slade bildades redan 1966 och firade 50 år ”On the road” förra året. De är en av giganterna inom den tidiga glamrock vågen som sköljde över världen tillsammans med band som The Sweet, David Bowie, 10cc & T-Rex med sina odödliga låtar.

De befäste de sin position som ett starkt live band och öste ur mängder av singlar & album. Slade´s största hits är Mama, We´re all crazy now, Cus I luv you, Cum on feel the noize, Merry Christmas Everybody och My Oh My. Än idag används Slades låtar i TV reklam världen över.

SLADES line-up 2017 består av två original medlemmar Dave Hill (Gitarr) & Don Powell (Trummor) och kompletteras av Mal McNulty på (Sång) med förflutet som sångare/bassist i Andy Scott´s Sweet och sista tillskottet John Berry (Bas) från bandet Mud.

Slade har alltid haft en stor fanskara i Tyskland genom alla år och även i Skandinavien och det är med stolthet vi kan presentera Slade anno 2017 på Sävsjö Celebration då de kommer ösa hits efter hits från sin stora låtskatt.

Foto: Werecki Promotion Company