LÖRDAG 19 AUGUSTI 2017

NARNIA

Narnia, de melodiska metalmästarna från Jönköping kommer till Sävsjö Celebration lördagen den 19 augusti! Bandet vill förmedla glädje, hopp och tro i en söndrad värld.

Narnia är nyss hemkomna från en lyckad headline-turné i Sydamerika, för den pågående ”I Still Believe Tour” som de gör under 2017-2018. I Brasilien passade de på att spela in en Live DVD inför en hängiven publik som väntat många år på att bandet ska spela in i Sydamerika.

CJ Grimmark på gitarr och Christian Liljegren, som står för sången, är bandets två frontfigurer. För 21 år sedan bildade de Narnia tillsammans med Martin Härenstam på keyboards och Andreas ”Habo” Johansson på trummor,  det senaste tillskottet är Jonatan Samuelsson på bas.

Narnia har en otrolig energi och spelglädje, där de vill förmedla just glädje, hopp och tro i en söndrad värld. Sedan Narnia släppte sitt kritikerrosade comeback-album 2016 har bandets popularitet växt starkt världen över för deras entusiasm på scen och starka låtar som förmedlas till en entusiastisk publik. I sommar kommer många tusen få se Narnia live på Sabaton Open Air, Skogsröjet, GF Festival & Sävsjö Celebration med mera.

Så Sävsjö upp med händerna och ge dig hän när Narnia intar Sävsjö Celebration!

Foto: Jono Media